In 1980 heb ik tekenles genomen omdat ik de voor het schilderen benodigde basiskennis miste. In zeven jaar heb ik diverse technieken onder de knie gekregen. Na specifieke aquarellessen in de jaren 90 werk ik alleen nog in aquarel. In 2007 kwam het beeldhouwen in mijn leven. Beeldhouwen is een uitdaging, waarbij de wil van de maker kan botsen met de steen. Snel resultaat is niet mogelijk. Rechte lijnen vormen treden, randen en inkepingen; slechts zelden is de gebogen lijn te zien. Mijn beelden tonen bergdorpjes, domkerken of tempels uit oude culturen. Sinds augustus 2008 werk ik als vrijwilliger van het Stadhuismuseum in Zierikzee. Ook werk ik als vrijwilliger op afstand van het Nationaal Glasmuseum in Leerdam. Voor beide musea betreft mijn werk de verbetering van de omschrijving van de ob

Martha

2007

Portret van een mooie jonge Holsteiner koe.

Olga 3

2007

Een Hollandse Holsteiner kijkt achterom, nieuwsgierig?   Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.

Oukje en Olga

2011

Twee roodbonte koeien staan bij elkaar. De ene is wat bedeesd, de ander kijkt naar haar vrindin. Wordt geleverd in in een houten Barth-lijst van 70x70cm met passepartout. 

Vera 3.1

2011

Een zeskleuren linosnede van een koe. Deze afdruk is in grijs/zwart tinten, drie andere afdrukken zijn in bruintinten. De totale oplage is derhalve vier.

Vera 3.3

2011

Een zeskleuren linosnede van een koe. Deze afdruk is in bruintinten, net als twee andere afdrukken, zij het op steeds anders gekleurd papier.. Eén afdruk is in grijstinten. De totale oplage is dus vier.  De buitenmaat van het passepartout is 50 x65cm.

MKZ-blik

2001

Uit woede over de ruiming van koeien tijdens een uitbraak van Mond- en klauwzeer heb ik deze aquarel gemaakt.

Uteke 3

2011

Een mooie, zwarbonte koe, afgebeeld in aquarel. Zo te zien een vleeskoe, geen melkkoe. Ooit gefotografeerd in een polder in Zuid-Holland.

Anna 3

2004

Portret van een volwassen koe. Zelfbewust, nieuwsgierig en niet bang, lag ze in een weiland bij de Lek. De vacht glanst zacht in de zon.

Wilma 2

2004

Een portret van een prachtige, roodbruine koe. Een mooie lichtval op de huid. Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.

Vera 2

2004

Een mooie, jonge roodbonte vaars, die in een weiland bij Wijk bij Duurstede aan de Lek liep. Ze wat wat bang, maar kwam me achterna toen ik wegging.

Grietje en Greta

2004

Twee heel nieuwsgierige roodbonte vaarzen. Niet zoveel glans op de vacht, wel twee mooie koppies.

Hanna en Hella

2004

Twee prachtige, jonge roodbruine koeien.

Neeltje en Noortje

2006

Portret van twee zwartbonte koeien.

Drie Dora's

2004

Drie roodbruine koeien kijken nieuwsgierig naar de kijker, er hoeft maar wat te gebeuren of ze gaan er van door. 

Drie Erica's

2004

Drie koeien in verschillende kleuren.

Koeiengroep

2007

Een groepeje bont vee ligt rustig te herkauwen. Alle prijzen van aquarellen zijn inclusief de lijst en passepartout.